cv onderhoud

WTW filters

Vergelijk en vind de voordeligste wtw filters

 

WTW filters.

Steeds meer huizen en bedrijven beschikken over een WTW ventilatie systeem. Dit gebalanceerde ventilatie systeem met warmte terugwin functie biedt veel voordelen, maar vergt ook enig onderhoud. Deels kunt en moet u dit onderhoud zelf uitvoeren, bijvoorbeeld door het regelmatig verwisselen van de WTW filters. Het vervangen van de WTW-filters is eenvoudig zelf te doen en is noodzakelijk voor de goede werking van de WTW unit. Dit om onder andere te voorkomen dat bacterien zich in vervuilde filters ophopen met alle kwalijke gevolgen van dien.
De voordelen van nieuwe schone filters zijn:
- minimaliseren van hoeveelheid stof en bacterien in uw woning
- hoger rendement wtw-unit
- schonere luchtkanalen
- betere luchtvochtigheid
- geluidsvermindering
- energiebesparing wtw ventilatie systeem
- lagere onderhoudskosten.
Het nut van schone filters voor uw wtw installatie is wel duidelijk, nu nog zorgen dat u niet teveel betaald voor deze wtw filters. Waar er een paar jaar geleden nog maar een paar aanbieders waren die wtw filters, tegen relatief hoge prijzen, aanboden zij er nu gelukkig zeer veel aanbieders en is de keuze dus enorm uitgebreid. Dit heeft ook tot gevolg dat de prijzen voor deze wtw filters sterk zijn gedaald.
Bij cvonderhoudscontracten.nl hebben wij eens een groot aantal aanbieders van wtw filters met elkaar vergeleken, hierbij hebben wij niet alleen naar prijs maar ook naar kwaliteit van de filters gekeken. De conclusies zijn duidelijk. Gelijkwaardige WTW filters verschillen sterk in prijs afhankelijk van de aanbieder. De prijs van originele merk filters liggen over het algemeen nog steeds iets hoger, maar ook daar zitten grote verschillen in prijs.
Kortom een kleine speurtocht naar de goedkoopste wtw filters levert al gauw een grote besparing op. Kleine tip, let bij uw vergelijking niet alleen op prijs en kwaliteit, maar kijk ook nog even naar de verzendkosten die gerekend worden.

 

Kies uw regio

cv onderhoudscontracten bedrijven bij u in de buurt Noord-Holland Friesland Groningen Drente Overijssel Flevoland Utrecht Gelderland Limburg Noord-Brabant Zeeland Zuid Holland

CV onderhoudscontracten bij u in de regio

Kies uw regio op de kaart

en vind snel een overzicht van de voordeligste cv onderhoudscontracten (met prijzen) die u bij u in de regio kunt afsluiten.

Of laat ons vergelijken!

Laat ons gratis en vrijblijvend verschillende offertes voor cv onderhoudscontracten voor u opvragen en vergelijken. Wij krijgen vaak nog extra korting. Wanneer u ons offertes laat opvragen dan bent u goedkoper uit dan dat u dat zelf doet!

Lees meer