cv onderhoud

gaskachel & gashaard  

Het vergelijken van onderhoudscontracten voor uw gashaard loont!

 

Gaskachels en gashaarden onderhoudscontracten.

Gaskachels en haarden lijken misschien maar weinig onderhoud nodig te hebben, toch is een regelmatige inspectie en regelmatig onderhoud belangrijk voor het goed en veilig functioneren van de gashaard. De overheid en de verzekeringsmaatschappijen stellen ook steeds zwaardere eisen aan het functioneren en de veiligheid van gashaarden en andere gas gestookte kachels. Een goede inspectie en goed onderhoud dienen dan ook door gespecialiseerde vakmensen te gebeuren.
Er zijn gelukkig steeds meer bedrijven die zich richten op het regelmatig en incidenteel onderhoud van uw gaskachel. Dit doen zij in de vorm van een eenmalige (incidentele) onderhoudsbeurt en/of in de vorm van een gas onderhoud of service abonnement. Het grote verschil tussen beide vormen zit voornamelijk in de regelmaat van het onderhoud en het serviceniveau bij storingen. De verschillende gas service abonnementen en gaskachel onderhoudscontracten kennen vaak onderling ook nog verschillen.
Bij cvonderhoudscontracten.nl hebben wij een aantal zogenaamde gaskachel services, gasservices, gashaard onderhoudscontracten en gaskachel onderhoud en inspectie abonnementen met elkaar vergeleken. Behalve de naamgeving van de verschillende gaskachel onderhoud services, kunnen ook de voorwaarden en prijzen sterk verschillen. Het is daarom belangrijk dat u eens een aantal aanbiedingen met elkaar vergelijkt. Het vergelijken van de verschillende gaskachel onderhoud services kan zeer eenvoudig online en kan u veel geld en zorgen besparen. Voordat u, zoals wij dat al gedaan hebben, een aantal gashaard onderhouds contracten met elkaar gaat vergelijken willen wij u toch nog wat tips meegeven. Let nog even op de volgende zaken:
* wat is de minimale contractduur
* hoe vaak vindt de inspectie en het onderhoud aan uw gaskachel plaats? Dit kan per gas onderhoud service verschillen en varieert meestal tussen 12 en 18 maanden.
* wordt de inspectie en het onderhoud uitgevoerd door een gecertificeerd bedrijf.
* wat moet u extra betalen bij tussentijdse storingen
* hoe snel beloven zij dat tussentijdse storingen worden opgelost.
* wordt er een maximale leeftijd gesteld aan uw gashaard of gaskachel, soms moet er namelijk voor oudere gashaarden en gaskachels een opslag betaald worden op het standaard onderhoud en service tarief.

 

Advertenties

Kies uw regio

cv onderhoudscontracten bedrijven bij u in de buurt Noord-Holland Friesland Groningen Drente Overijssel Flevoland Utrecht Gelderland Limburg Noord-Brabant Zeeland Zuid Holland

CV onderhoudscontracten bij u in de regio

Kies uw regio op de kaart

en vind snel een overzicht van de voordeligste cv onderhoudscontracten (met prijzen) die u bij u in de regio kunt afsluiten.

Of laat ons vergelijken!

Laat ons gratis en vrijblijvend verschillende offertes voor cv onderhoudscontracten voor u opvragen en vergelijken. Wij krijgen vaak nog extra korting. Wanneer u ons offertes laat opvragen dan bent u goedkoper uit dan dat u dat zelf doet!

Lees meer